Deel deze pagina

Kerstmarkt Centrumschool

4f817662-382d-480b-a000-be0d34659048.png De maand december nadert en dat betekent dat de kerstperiode weer voor de deur staat. Een hele drukke periode maar ook een hele sfeervolle periode. Een periode waarin iedereen zorgt voor elkaar. En we zouden de Centrumschool niet zijn, met een groot hart voor kinderen, als ook wij ons steentje niet zouden bijdragen.

Daarom organiseren we, zoals ieder jaar, onze kerstmarkt op dinsdag 18 december 2018 van 15.20 tot 20 uur in de Centrumschool (Stationsstraat 58 in Londerzeel).

We willen net zoals de voorbije jaren ook dit jaar graag een goed doel steunen en zijn op zoek gegaan naar iets wat zowel onze kinderen als ons jaarthema ‘De Centrumschool is ZOO’ met elkaar verbindt. En zo zijn we bij de Kampenhoeve STER vzw terecht gekomen (www.kampenhoeve.com).

Op wekelijkse basis komen kinderen met een beperking (ASS, ADHD, gebrek aan zelfvertrouwen, CP, ADD,...) naar De Kampenhoeve om al dan niet samen met de ezels dingen te doen. Hierdoor wordt gewerkt aan o.a. de verbetering van de motoriek, coördinatie, zelfvertrouwen,…

Van harte welkom op onze kerstmarkt, samen met de hele familie! Er zal heel wat te eten en te drinken zijn en er worden leuke randactiviteiten voorzien, samen met een tombola. Hopelijk tot dan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

di 18 december 2018 doorlopend.

Meer info