Deel deze pagina

Fuifgids & checklist

Voor het organiseren van fuiven in Londerzeel

Fuiven en feesten zijn leuk, daar is iedereen het over eens. Waar echter vaak niet wordt bij stilgestaan is dat het organiseren van een fuif veel met zich meebrengt. Je moet als organisator niet enkel denken aan een geschikte locatie, maar ook aan zaken als Sabam, Billijke Vergoeding (BV), geluidshinder… 

Daarom heeft de Jeugddienst - ter ondersteuning van de organisatoren - de belangrijkste informatie gebundeld in een superhandige en compacte organisatiegids. Er werd daarbij gekozen om de uitleg per thema te beperken. Er wordt dan ook vaak verwezen naar een website waar je meer informatie kan vinden over dat onderwerp.

En denk eraan: een correcte organisatie is de beste garantie voor het slagen van een fuif, waar zowel jongeren, uitbaters, organisatoren als buren baat bij hebben.

Checklist Fuifpunt

Bij het organiseren van een fuif of optreden komt heel wat kijken. Om niets te vergeten maak je best gebruik van een checklist. Deze lijst probeert op een korte en overzichtelijke manier alle aandachtspunten op een rij te zetten als leidraad.